Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• VFTI засечен днес на манджа стрийт.
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• с Робигас се засякохме преди половин час в сервиза му, че колегата реши да спре при него и аз 2+2 - я тоя е от нашите
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
        Я да си казва кой е колегата с черната 166-ца дето ми светна след светофара на люлин към обеля при практикер,неможах да отреагирам и само вдигнах ръка.
        Аз бях колега. Много ти убава алфичката.
        "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

• Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
          Аз бях колега. Много ти убава алфичката.
          Да бе?И твоята си убава и много се беше засилил.А видях че много се загледа и 100% бях сиг че е колега от форума и докат реагирам на клаксона реших да кимна само.
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• 156 вагонче, 2.4 жтд с клубен надпис, С3414 мисля днеска на сточна гара към Чавдар.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              156 вагонче, 2.4 жтд с клубен надпис, С3414 мисля днеска на сточна гара към Чавдар.....
              Теб те видях на Стамболийски, един полицейски бус даваше зор на вашата колона.
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Днес, в 8:20 едно червено GTV с черни джанти и спойлер профуча по Драган Цанков на кръстовището с Яворов. Да си казва кой беше!
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• С кой колега се засякохме днес от Италианеца до първия светофар след като започнат паветата на бул. Овча Купел? Аз му свирнах като минах покрай него и му махнах и той ми се усмихна и ми махна. Колегата беше с 145, бордо, със стикер на задното стъкло, кристални стопове, а регистрацията май беше нещо от сорта на РК 2039. Видях го още докато излизах от една пряка до 92-ро ОУ, но го настигнах, чак до Италианеца, че никой не пожела да ме пусне.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    С кой колега се засякохме днес от Италианеца до първия светофар след като започнат паветата на бул. Овча Купел? Аз му свирнах като минах покрай него и му махнах и той ми се усмихна и ми махна. Колегата беше с 145, бордо, със стикер на задното стъкло, кристални стопове, а регистрацията май беше нещо от сорта на РК 2039. Видях го още докато излизах от една пряка до 92-ро ОУ, но го настигнах, чак до Италианеца, че никой не пожела да ме пусне.
                    ogi_100 или нещо такова, аз му правих стикера, пича е от о-к1. Бял беше стикера нали на черен заден прозорец.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                      VFTI засечен днес на манджа стрийт.
                      Неговата 155 какви джанти има? Имам съмнения, че и аз ги мернах на манджата един ден преди теб...
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                        Бял беше стикера нали на черен заден прозорец.
                        Да. И задните странични също бяха затъмнени.

Comment

Да. И задните странични също бяха затъмнени.
                          Тази е колата нали Обаче колегата маи се отказа да пише в форума...
                          Attached Files

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                            Същата, само дето вече е само надписа на клуба, а уеб адреса го няма

Comment

• Цветелин с кораба засечен по центъра ... кой е ходил да гледа бегачките
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

С кой колега се засякохме днес от Италианеца до първия светофар след като започнат паветата на бул. Овча Купел? Аз му свирнах като минах покрай него и му махнах и той ми се усмихна и ми махна. Колегата беше с 145, бордо, със стикер на задното стъкло, кристални стопове, а регистрацията май беше нещо от сорта на РК 2039. Видях го още докато излизах от една пряка до 92-ро ОУ, но го настигнах, чак до Италианеца, че никой не пожела да ме пусне.
                                дааам, аз бях драго ми беше да се "запознаем", прибирах се от работа, там наблизо живея в една пряка на ул."Народно хоро"

---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                                не съм се отказал все още издразних се на заяжданията и безмисленото негативно отношение на някои хора, но реших че няма защо да си хабя нервите в последствие. А уеб-адреса от стикера го махнах защото ми се отлепи една
                                Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Working...
                                X